مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
امروز جوانان ما، دانشجويان ما، معلمان ما، كارگران ما، اگر مي خواهند در زمينه اÙكار اسلامي عمق پيدا كنند Ùˆ پاسخ سؤالات خود را پيدا نمايند، بايد به كتابهاي شهيد مطهري مراجعه كنند.
سخنرانی روز معلم 15/2/1378
ورود
يا
دریافت فایل
تالار گفتگو
صفحه شخصی
اخبار و مقالات
دوشنبه 11 اسفند 1399
::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - Ùیلم آموزش سئو
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
ليست كاربران
گروههاي كاربري
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن
»
Ø¨ØØ« آزاد
Ùیلم آموزش سئو
نمايش موضوع قبلي
::
نمايش موضوع بعدي
نويسنده
پيغام
rezadehghan
عضو جدید
9 اسفند ماه ? 1396
تعداد ارسالها: 11
ارسال شده در: دوشنبه? 24 ارديبهشت ماه ? 1397 09:11:11
موضوع مطلب: Ùیلم آموزش سئو
Ùیلم آموزش سئو
در سایت نیوسئو توسط آقای امیر قمصری، مدرس Ùˆ مشاور برتر راه اندازی Ùˆ توسعه کسب Ùˆ کار اینترنتی برای شما دوستان عزیز ارائه میشود. سایت شما با قرار Ú¯Ø±ÙØªÙ† در رتبه های اول Ú¯ÙˆÚ¯Ù„ با Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ بیش از 50 برابری ÙØ±ÙˆØ´ مواجه خواهد شد Ú©Ù‡ شاید باورکردنی نباشد اما کسانی Ú©Ù‡ تجربه کرده اند Ù…ÛŒ دانند قدرت سئو سایت ØØªÛŒ از این هم بیشتر است.
در Ùیلم آموزش سئو، به صورت درس به درس آموزش هایی شامل تمام تکنیک ها Ùˆ نکات مهم سئو از Ø³Ø·Ø Ù…Ù‚Ø¯Ù…Ø§ØªÛŒ تا Ù¾ÛŒØ´Ø±ÙØªÙ‡ برای کلیه علاقه مندان Ùˆ کارشناسان سئو Ùˆ همچنین جهت آشنایی مدیران سایت ها Ùˆ مجموعه ها با این علم ارزشمند به ساده ترین ØØ§Ù„ت ممکن ارائه شده است.
سئو
یا بهینه سازی وب سایت ها، برای موتورهای جست Ùˆ جوگر، علمی است Ú©Ù‡ امروزه بسیاری از وب سایت ها در ایران Ùˆ در سراسر دنیا از آن به جهت بهبود کسب Ùˆ کار اینترنتی خود Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ میکنند. بسیاری از دوستانی Ú©Ù‡ در کنار ما ÙØ¹Ø§Ù„یت کردند یا از سئو برای توسعه کسب Ùˆ کار اینترنتی خودشون Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ کردند، به Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ درآمدی در ØØ¯ÙˆØ¯ پنجاه Ùˆ یا ØØªÛŒ صد برابر رسیده اند. امیر قمصری به شما دوستان عزیز هم قول میدهد اگر مطالب سئو را در Ùیلم های آموزش سئو سایت نیوسئو به خوبی یاد بگیرید Ùˆ آن را اعمال کنید قطعا شما هم میتوانید این Ø§ØªÙØ§Ù‚ات بزرگ Ùˆ البته Ø´Ú¯ÙØª انگیز را برای خودتان رقم بزنید.
بنده عموما در Ùیلم های آموزشی سئو، در بعضی از قسمت ها Ù…Ú©Ø« Ù…ÛŒ کنم، Ù…Ú©Ø« های من Ùˆ یا ØØªÛŒ تکرار عبارت های Ù…Ø®ØªÙ„ÙØŒ در Ø¨ØØ« های مختل٠آموزشی دلیل دارد، من زمانی Ù…Ú©Ø« Ù…ÛŒ کنم Ùˆ یا زمانی یک عبارت را چندین بار تکرار Ù…ÛŒ کنم Ú©Ù‡ Ù…ÛŒ خواهم دقت شما عزیزان را به سمت آن نکته مهم جلب کنم. چرا؟ عموما در زمان آموزش نکاتی به ذهن من میرسد Ú©Ù‡ قبلا بارها Ùˆ بارها در کلاس های خصوصی Ùˆ یا کارگاه های آموزشی Ú©Ù‡ در خدمت دوستان شما بودم، دوستانتون از بنده سوال کردند Ùˆ در واقع این موارد مهم ترین موارد هر ÙØ§ÛŒÙ„ صوتی Ùˆ یا ویدئویی Ù…ØØ³ÙˆØ¨ میشود. پس Ù„Ø·ÙØ§ به این مساله دقت کنید Ùˆ آن موارد مهم را پیشنهاد Ù…ÛŒ کنم یادداشت کنید.
اما از طر٠دیگه ای در زمانی که
Ùیلم های آموزش سئو
را مشاهده Ù…ÛŒ کنید، باید دقت داشته باشید Ú©Ù‡ در واقع باید تمام قسمت های آموزشی سئو را باید به صورت کامل یاد بگیرید Ùˆ ØØªÙ…ا از آن به صورت کامل Ùˆ نکته به نکته Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ کنید . اما Ø¨ØØ« بسیار، بسیار، بسیار مهمی Ú©Ù‡ در Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از دوره های آموزش سئو سایت نیوسئو Ù…Ø·Ø±Ø Ø§Ø³Øª: همانطوری Ú©Ù‡ مطلع هستید الگوریتم ها Ùˆ یا ÙØ§Ú©ØªÙˆØ±Ù‡Ø§ÛŒ Ú¯ÙˆÚ¯Ù„ هر ماه Ùˆ یا ØØªÛŒ در Ø·ÛŒ هر ماه چندین بار تغییراتی را اعمال Ù…ÛŒ کند، پس باید بصورت مستمر به قسمت های مختل٠سایت نیوسئو مراجعه کنید Ùˆ از نکات جدیدی Ú©Ù‡ در ØØ§Ù„ بروزرسانی است Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ کنید. ØØªÛŒ ممکن است در برهه ای از زمان، براساس تغییرات الگوریتم Ú¯ÙˆÚ¯Ù„ امیر قمصری مجبور شود یک سری از ÙØ§ÛŒÙ„ ها را تغییر دهد.
باز هم جا دارد نکته ای را خدمت شما دوستان عزیز تذکر دهم! من به شما قول میدهم اگر همه موارد سئو را در سری Ùیلم های آموزش سئو نیوسئو یاد بگیرید Ùˆ به دقت آنها را پیاده سازی کنید بهبود کسب Ùˆ کار اینترنتی شما Ùˆ Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ درآمد شما در ØØ¯ پنجاه برابر چیزی دور از دسترس نیست. شما اگر کارشناس سئو هستید Ùˆ یا اگر Ù…ÛŒ خواهید تبدیل به کارشناس سئو بشوید Ùˆ یا اگر مدیر یک وب سایت هستید، طبیعتا نیاز دارید این Ùیلم آموزش سئو را بارها به دقت ببینید.
همین امروز ما با Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ بزرگی در Ø¨ØØ« کسب Ùˆ کار اینترنتی داریم ÙØ¹Ø§Ù„یت Ù…ÛŒ کنیم Ùˆ درآمدهای آن ها را از 10 تا 100 برابر Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ دادیم. این مساله شدنی است، Ùقط به شرط این Ú©Ù‡ شما زمانی را برای این مساله در نظر بگیرید Ùˆ بدانید رسیدن به یک Ø§ØªÙØ§Ù‚ بسیار خوب Ùˆ بزرگ Ú©Ù…ÛŒ زمان بر است Ùˆ باید Ú©Ù…ÛŒ به خودتان سختی بدهید. اما اگر بدانید یک سال بعد Ú†Ù‡ Ø§ØªÙØ§Ù‚ات عجیب Ùˆ Ø´Ú¯ÙØª انگیزی انتظار شمارا Ù…ÛŒ کشند، Ù„ØØ¸Ù‡ ای درنگ نمی کنید Ùˆ از همین الان آموزش دیدن Ùˆ پیاده سازی صØÛŒØ آنها در وب سایت خود را شروع Ù…ÛŒ کنید.
نیوسئو – برترین سایت آموزش سئو ایران
بازگشت به بالا
آفلاين
تمامي مطالب ارسال شده:
تمامي مطالب
يك روز گذشته
يك هفته گذشته
دو هفته گذشته
يك ماه گذشته
سه ماه گذشته
شش ماه گذشته
يك سال گذشته
ابتدا قديمي ترينها
ابتدا جديدترينها
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن
»
Ø¨ØØ« آزاد
زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه
1
از
1
رفتن به:
انتخاب انجمن
Ø·Ø±Ø Ù…Ø·Ø§Ù„Ø¹Ø§ØªÛŒ نسیم مطهر
----------------
درباره Ø·Ø±Ø Ù†Ø³ÛŒÙ… مطهر
درباره سایت
پیشنهادات و انتقادات
معرÙÛŒ کتاب های طرØ
درباره شهيد مطهري
تاریخ و سیره
----------------
سیره نبوی
سیره ائمه اطهار
ÙلسÙÙ‡ عزاداری
اخلاقی - تربیتی
----------------
تقوا و آثار آن
توبه
آزادی معنوی
قران Ùˆ ØØ¯ÛŒØ«
----------------
Ø´Ø±Ø Ù…Ø·Ù‡Ø± بر Ø§ØØ§Ø¯ÙŠØ« نبوي
اصول عقائد و جهانبینی
----------------
خداشناسی و معاد
نبوت و امامت
سیاسی - اجتماعی
----------------
علل عقب ماندگی مسلمانان
Ùلسطین Ùˆ صهیونیزم
اسلام و روابط بین الملل
انقلاب اسلامی Ùˆ Ø¢ÙØ§Øª آن
زن از دیدگاه شهید مطهری ره
----------------
پوشش
ØÙ‚وق زن
ÙلسÙÙ‡ Ùˆ اقتصاد
----------------
ربا
بیمه
ØØ±Ú©Øª جوهری
Ùقه Ùˆ ØÙ‚وق
----------------
ÙلسÙÙ‡ اØÚ©Ø§Ù…
اجتهاد و تقلید
گوناگون
----------------
خاطرات وداستان
شعر و نثر ادبی
معرÙÛŒ منابع مطالعه درباره شهید
Ú¯ÙØªÚ¯ÙˆÛŒ آزاد
----------------
دل نوشته ها
Ø¨ØØ« آزاد
سوالات و شبهات
مناسبتها
----------------
آرشیو مناسبتها
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد